Ide írhatod a honlap főcímét, ami legfeljebb 75 karakter lehet!

Ide írhatod maximum 250 karakter hosszúságban a honlap leírását ill. szlogenjét. A leírás fontos a weboldal látogatottá tételében, ezért érdemes jól megszövegezni.


Cullen ház

 


A ház Forkson kívül van, az erdőben. A bevezető út-(amerre megyünk a Cullen házhoz) jelöletlen. A ház előtti tisztáson hat ősi cédrusfa áll.

A ház három szintes.: a földszint körül tornác van. A homlokzata fehér. Méltóságteljes benyomást kelt. Kb. száz éves és hallani a közeli folyó csobogását.

A bejárati ajtó egy hatalmas térre nyílik. A válaszfalakat eltávolították, így alakítva ki a hatalmas teret.

A déli homlokzatot üveg borítja, ahonnan a folyóra is rá lehet látni. Ennek köszönhetően a ház igen világos, melyet kiemel a falak színe is.

A belmagasság nagyon nagy. A padlót fehér hajópadlóval burkolták. A falak is ugyanilyen színűek. Az egyik falon biztonsági tábla van, amelyet beüzemelve áthatolhatatlanná tehetik az üveg falakat.

A bejárai ajtótól balra emelt padlószinten egy nagy zongora áll. Az emelvény mögötti ajtó a konyhába vezet, amelyből az ebédlő nyílik. 

Az ebédlő nincs lezárva a ház többi részétől, csak egy szépen ívelő válaszfal választja el a nappalitól. Ezen a falon egy óriási plazma tévé áll, mely mellett több számítógép is található. A tévé előtt sok elemből álló ülőgarnitúra pompázik.

A földszinten, a lépcső alatt található még egy dolgozó és egy fürdőszoba is. A szoba nyugati részében egy széles, lépcsőkar áll.


Az emeleten, a lépcső tetejétől kiindulva egy hosszú folyosó van. Méz-sárga színű fával borították  a padlót, és a falakat. Ezen a szinten van Rosalie, Emmett és Alice szobája valamint Carlisle dolgozószobája egy kisebb könyvtárszobával, amelyek egyébként az ebédlő felett vannak, a ház nyugati oldalán. A dolgozószobából van Esme munka szobája. Carlisle dolgozó szobájában egy  íróasztal és egy bőrszék van. A falakat festmények borítják, közölük több Carlisle életét mutatja be. Rosalie és Emmett szobája -a nappali felett- egy hatalmas L alakú helyiség, melynek egyik végében egy fürdőszoba áll, a másikban pedig egy hasonlóan nagy gardrób. Ők is részesülnek az üvegfalból. Alice szobája közös Jasperrel, mióta Alice teljesen kisajátította azt a maga számára, Jasper pedig sok időt tölt a saját dolgozószobájában. Mindenki úgy tekint erre a helyiségre, mint Alice szobája. Jasper dolgozója szomszédos Rosalie és Emmett gardróbjával. Az ő szobájuk a bejárati ajtó és a zongora felett van. A fürdőszobájuk és a gardróbjuk a konyha feletti részen van.

A legfelső emeleten szintén egy fa folyosó van. A tér nagy részét azonban egy könyvtár féleség foglalja el. Itt űzik azokat a dolgokat, amelyek illegálisak: okirat hamisítás, számítógép hackelés stb.

Edward szobája leghátul az utolsó ajtó. Délre néz. Rosalie és Emmett szobája fölött van. Neki is faltól falig ablaka van, melyen keresztül csodálatos a kilátás. Az ő gardróbja és fürdője a szoba távolabbi felében van, közel az ajtóhoz. A szoba nyugati falát teljesen beborították a CD-k százait tartó polcok, és ott a sarokban található egy igen komolynak tűnő zenei stúdió berendezés. A ház többi rézével ellentétben Edward szobája nem fehér színű. Nincs ágya, csak egy hatalmas fekete bőr kanapé, egy vastag aranyszínű szőnyeg, a falakat pedig csak egy árnyalattal sötétebb, nehéz anyagok borítják.

Közelebb a lépcsőhöz található Esme és Carlisle hálószobája. Alattuk Rosalie és Emmett gardróbja, illetve Jasper dolgozója van. Nekik is saját gardróbjuk és fürdőszobájuk van, amelyek az ajtótál távolabbi oldalon helyezkednek el. Van pincéjük is, ahol tiltott dolgokat raktároznak. Csupa olyan dolgot, amelyekhez szinte lehetetlen hozzájutni, ha nem vagy vámpír.
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 22
Tegnapi: 68
Heti: 90
Havi: 857
Össz.: 108 972

Látogatottság növelés
Oldal: <3 Cullen-ház
Ide írhatod a honlap főcímét, ami legfeljebb 75 karakter lehet! - © 2008 - 2018 - gruberbalint.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: garfield - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »