Ide írhatod a honlap főcímét, ami legfeljebb 75 karakter lehet!

Ide írhatod maximum 250 karakter hosszúságban a honlap leírását ill. szlogenjét. A leírás fontos a weboldal látogatottá tételében, ezért érdemes jól megszövegezni.

 

 

 

 

 

 Indul a risza!

                    

A sorozat két jó barátnőről szól, akik az Indul a risza, Chicago! tévéműsorban kaptak munkát, mint háttértáncosok. Cece és Rocky kalandjait követi nyomon ez a történet amely bemutatja, miként élnek meg különböző konfliktusokat és a rivaldafényt, ami körül veszi őket.

A tizenhárom éves legjobb barátnők, Cece Jones és Raquel "Rocky" Blue már kiskoruk óta arról álmodoznak, hogy profi táncosnők lesznek. Végül elérkezik a várva-várt pillanat. Munkát kapnak egy helyi táncshow-ban, melynek címe: Indul a risza, Chicago! CeCe és Rocky megszegik az összes szabályt, hogy végre híresek legyenek. Próbáknak teszik ki a barátságukat, és új élményeket tapasztalnak. 

 

Színész/nő

Szerepe

 

Bella Thorne

Cece Jones

 

Zendaya Coleman

Rocky Blue

 

Adam Irigoyen

Deuce Martinez

 

Davis Cleveland

Flynn Jones

 

Kenton Duty

Gunther Hessenheffer

 

Roshon Fegan

Ty Blue

 

 

              Szereplők    

 

          CeCe      

Cece egy szedett-vedett indie csajszi. Különc módon öltözködik. Makacs, szembeszegülő, versengő természetű, és nagyon rossz a kapcsolata a hatóságokkal. Vezetőnek született, de néha bizonytalan, ha intelligenciára van szükség. Egész életében táncolt, és nagy karriert akar csinálni.

       Rocky

Rocky, Cece legjobb barátnője. Okos, vidám, érzékeny, jó tanuló, szóval csak ötösöket kap a suliban, nem úgy, mint Cece. Gondolkodó természetű. Keményen dolgozik, mindig túlteljesít, meg persze nagyon szeret táncolni.

Flynn

Flynn -Cece öccse-, nagyon helyesnek tűnik, de életkoránál jóval bölcsebb. Tudja, hogy hogyan húzhat hasznot bármilyen helyzetből, és meg van bolondulva a baconszalonnáért és a videojátékokért. Sokszor az őrületbe kergetni a nővérét.

 

       Ty

Rocky bátyja, Ty nagyon laza, szereti az újdonságokat, és szarkasztikus. Kitűnően mozog táncosként, de még kiválóbban mozog a lányok köreiben, vagyis ő ezt szeretné gondolni magáról.

  Deuce

A laza és sok kapcsolattal rendelkező Deuce, Rocky és Cece "utcai életben" tapasztalt haverja, aki mindig mindenről tudni akar... Ő az, aki mindig jó helyen van. Ha koncertjegy kell, ő a te embered. De a jegyet nem közvetlenül tőle kapod meg, ugye érted, hogy mire gondolok?

Gunther und Tinka

Gunther und Tinka Hessenheffer ikertestvérek, és egy kis, kiejthetetlen nevű hegyi országból származnak. Jellegzetes az akcentusuk és általában csillogó ruhákat viselnek. A csillogó ruhák viselése iránti imádatuk miatt ez a páros biztos nem veszik el egy tömegben. Rocky és Cece "rivalizáló barátai" az Indul a risza, Chicago! showban és az iskolában.

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 60
Tegnapi: 17
Heti: 77
Havi: 1 551
Össz.: 106 112

Látogatottság növelés
Oldal: <3 Indul a risza!
Ide írhatod a honlap főcímét, ami legfeljebb 75 karakter lehet! - © 2008 - 2018 - gruberbalint.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: egyszer nagy fényesség ragyog többé az estét egy angyal szállt alá a rétre nézték a pásztorok félve megrettenve megigézve akkor az angyal is szólt - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »