Ide írhatod a honlap főcímét, ami legfeljebb 75 karakter lehet!

Ide írhatod maximum 250 karakter hosszúságban a honlap leírását ill. szlogenjét. A leírás fontos a weboldal látogatottá tételében, ezért érdemes jól megszövegezni.

Rubí, az elbűvölő szörnyeteg

 

3.fejezet: Találkozás Alejandróval

Fernandat izgatottan vártam.Késő délután volt, mikor örömtől sugárzó arccal betoppant.
Lelkesen mesélte el, hogy doktor Cardenas igazgató lett, és mennyire boldog, hogy újra visszatérhet Mexikóvárosba.Rólam is érdeklődött. Kiderült, hogy még mindig gondol rám.
A mi szerelmünk igazi, amit nem lehet csak úgy eltiporni, vagy elfelejteni.A szívem legmélyebb rejtekében mindig is éreztem , hogy Alejandro még mindig az enyém.
Fernanda átadta neki a levelet, aminek a tartalmát csak mi ketten ismertük.
Lányomként szerettem őt, és arra készítettem fel az elmúlt tizenhét év alatt, hogy beteljesítse az én küldetésemet.De miután felvilágosított arról, hogy Alejandro remegve beszélt rólam, elbizonytalanodtam.

Azt hittem, hogy majd elcsábul Fernanda láttán, hiszen a hasonmásom volt; még a mozdulatai is kísértetiesen hasonlítottak az enyémekhez.De nem így történt.Végül megegyeztem Fernandával, hogy átveszem a dolgok fölött az  irányítást.

Minden vágyam az volt, hogy a szerelmem eljöjjön a találkára.Tisztában voltam azzal, hogy sokat kérek, hiszen én voltam az, aki évekkel ezelőtt porig alázta őt.
Este nyolcra ott kellett lennem a kórház parkjában.A tükör előtt ültem, és magamat méregettem.A hajam selymes volt és mélyvörös, az egyetlen, ami még egykori szépségemre emlékeztetett.
Az arcomon viszont ott éktelenkedtek a vágások, nemes arcvonásaimat kegyetlenül szétszabdalva. Az évek során többször is megműtöttek, Marco és Cristina a legjobb plasztikai sebészt kutatták fel nekem, aminek meg  is lett az eredménye. Az arcom állapota javulni látszott.

A jobb lábam hiányát semmi sem pótolhatta. Megtanultam bottal járni, és ragaszkodtam ahhoz, hogy mindent magam csináljak.
A büszkeségemet és a hiúságomat még a szörnyű baleset sem tudta elvenni tőlem. Mindig törekedtem arra, hogy ápolt maradjak és nőies.
Elővettem a szekrényből egy fekete selyemruhát, amit még Loreto őrzött meg nekem, és magamra igazgattam.Kicsinosítottam magamat, amennyire csak lehetett, kezembe vettem a botomat, és elindultam a fülledt nyári alkonyatban a kórház parkjába.Úgy éreztem, mintha a legelső találkánkra készülnék.Mintha az a rengeteg szenvedés, amit a hiánya mart belém, most eltűnne, és helyébe az életet adó remény költözne vissza. Ahogy közeledett a nyolc óra, ugy lettem egyre feszültebb és boldogabb.....

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 8
Tegnapi: 68
Heti: 76
Havi: 843
Össz.: 108 958

Látogatottság növelés
Oldal: <3 Rubí, az elbűvölő szörnyeteg 3. fejezet
Ide írhatod a honlap főcímét, ami legfeljebb 75 karakter lehet! - © 2008 - 2018 - gruberbalint.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: garfield - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »