Ide írhatod a honlap főcímét, ami legfeljebb 75 karakter lehet!

Ide írhatod maximum 250 karakter hosszúságban a honlap leírását ill. szlogenjét. A leírás fontos a weboldal látogatottá tételében, ezért érdemes jól megszövegezni.

Rubí, az elbűvölő szörnyeteg

1.fejezet: Álom vagy valóság?

Aznap elviselhetetlen volt a forróság. Egy öreg viskóban éltem Mexikóvárosban, a szegénynegyedben. Milyen érdekes, mindig arra törekedtem, hogy kikerüljek ebből a közegből örökre, és mégis itt ragadtam. Varrónőként dolgoztam, ami éppen elég volt ahhoz, hogy jusson étel az asztalomra. Már nem érdekelt a gazdagságom és a szépségem elvesztése, csak egyetlen dolog éltetett: a bosszúvágy.
Életem szürke és egyhangú hétköznapjaiba Fernanda lopott némi boldogságot. Az ő látogatásai tartottak még életben, és a remény, hogy Alejandrot egy napon végleg sikerül elszakítanom attól az átkozott kriplitől.


Amikor meghallottam, hogy visszatérnek a városba, rég nem érzett boldogság járta át a szívemet.
Abban nem reménykedtem már, hogy Alejandro az enyém lehet, de abban igen, hogy Fernandának sikerül beteljesíteni azt az álmot, amit fiatal koromban magamnak megálmodtam.
Már nagyon vártam, hogy elérkezzen a délután négy óra. Fernanda egy percet sem késett. Vörös testhez álló ruha volt rajta, szőke hullámos haja lazán kiengedve, arcvonásai a megtévesztésig hasonlítottak az enyémre, mintha nem is Christina gyermeke lenne. Nagyon kötődtünk egymáshoz, de a gyakori találkozásainkat titokban kellett tartanunk.
A nővérem csak alkalomadtán engedte el hozzám, mert félt attól, hogy a lány átveszi a jellemvonásaimat.


-Üdvözöllek néném, hogy telt a napod? -ölelt át Fernanda, majd táskáját letette az asztalra, és leült a hintaszékembe.
-Végre elérkezett az én időm, Fernanda. Olyan boldog vagyok, hogy legszívesebben a tengerbe vetném magamat.
-Dehát mi történt? Mi az örvendezésed oka?

-Egy rendkívüli hírem van a számodra, drágám. Alejandrorol van szó- folytattam.
-A régi szerelemedről? Hallottál róla valamit?- faggatott türelmetlenül Fernanda.
-Alejandro igazgató lesz a Buena Ventura kórházban.Tegnap hallottam a piacon az asszonyoktól. Volt, aki látta is a környéken Maribellel és a fiukkal. Visszatértek, Fernanda!

-Hát ez valóban mesés hir.Te aztán nyitva tartod a füleidet, néném -mondta Fernanda örömtől sugárzó arccal.
-Tudod, mit kell tenned, ugye? Jól figyelj most rám. Amit évek óta tanítok neked, azt most át kell ültetned a gyakorlatba. El kell csábítanod az apát, és a fiút is. Annyira beléd kell, hogy habarodjon mindkettő, hogy halálos ellenségeivé váljanak egymásnak. Tönkre kell tenned Alejandro és Maribel házasságát. Mit gondolsz, képesnek érzed magad erre?-kérdeztem.

-Ne aggódj, néném. Tökéletesen tudom, mi a dolgom. Alig várom, hogy bosszút álljak azon a sánta libán, aki elrabolta az életed értelmét. Megbosszulom mindazt, amit veled tett. Alejandro az enyém lesz, mint ahogy a fia is!


Olyan elszántsággal, és olyan tűzzel mondta ki ezeket a szavakat, mintha csak a saját tükörképemet láttam volna. Imádott kacérkodni a szépségével. Hiába küzdött azért Christina, hogy a lánya szerény és visszafogott legyen, az ő sugárzó szépségét nem lehetett elrejteni. Úgy ragyogott, akár a gyémánt. Tudtam, hogy amint meglátja Alejandró, a házassága napjai meg lesznek számlálva.


Önzőnek éreztem magamat, amiért Fernandát belekevertem az életembe, de nem láttam más esélyt, hogy visszaszerezzem a férfit, aki kegyetlenül és ridegen hagyott el.


A következő napokban el kezdünk nyomozni Alejandro után. Megtudtuk, hogy visszaköltözött abba a házba, ahol egykor Maribellel élt. A villát megtartották, ami üresen állt évekig. Talán a lelkében Alejandro is tudta, hogy vissza fog térni Mexikóvárosba.  Abba a városba, ahol megismerkedtünk évekkel ezelőtt, és ahol annyi különleges pillanatot éltünk át együtt....
Egy hónapon át csak figyeltünk. Megvártuk, amíg az Alejandro újra berendezkedik. Vártunk és vártunk, napról napra egyre nyugtalanabbul.
Elérkezett  végre a mi időnk.
Fernanda azon a bizonyos reggelen először hozzám jött, majd következő útja egyenesen a Buena Ventura kórház felé vezetett......

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 21
Tegnapi: 68
Heti: 89
Havi: 856
Össz.: 108 971

Látogatottság növelés
Oldal: <3 Rubí, az elbűvölő szörnyeteg 1. fejezet
Ide írhatod a honlap főcímét, ami legfeljebb 75 karakter lehet! - © 2008 - 2018 - gruberbalint.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: garfield - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »